Over ons

Buildine is in 2018 opgericht door Michel Bleijenberg. Hij is van origine projectontwikkelaar en heeft inmiddels al jaren ervaring in de vastgoedwereld. Zelf liep hij tegen een aantal problemen aan bij het vinden van geschikte medewerkers voor zijn projecten, dit ging hem vaak te veel geld kosten. Hij bedacht toen: ‘ik ga dit gewoon zelf doen’. In eerste instantie heeft hij alleen zijn eigen projecten met eigen personeel van A tot Z aangepakt maar werd toen ook door anderen gevraagd. En zo is Buildine begonnen, een bedrijf dat inmiddels 15 mensen in dienst heeft en nog dagelijks groeit. Een bedrijf met een duidelijke toekomstvisie, waar innovatie en efficiëntie op nummer één staat. Gespecialiseerd in totaal afbouw, breed inzetbaar en totaal oplossingsgericht.

Bouwbedrijf 2.0

Wij gaan door waar iedereen stopt en zijn innovatief in onze denk- en werkwijze. De bouwwereld is eigenlijk een vastgeroeste, ouderwetse wereld. Maar niet in het geval van Buildine. Wij gaan nét dat stapje verder, of eigenlijk een paar. We zijn toekomstgericht. We stukadoren niet traditioneel, maar met machines. Verven gebeurt niet met een roller, maar verf wordt netjes gespoten. Bijvoorbeeld het opbouwen van de vloer gebeurt ook met de nieuwste materialen. Door met dit soort moderne manieren te werken worden tijd en kosten bespaard.

Interactief bouwproject

Omdat directeur Michel in uw schoenen heeft gestaan is Buildine in staat om u goed te adviseren en wij denken dan ook graag met u mee over het te realiseren project. We geven u bijvoorbeeld graag advies over materiaalkeuze om risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten en de duurzaamheid van het project te waarborgen. Daarnaast vinden we het belangrijk onze klanten goed te betrekken bij het project en hebben dan (indien gewenst) dagelijks contact. In een WhatsApp groep wordt de voortgang besproken en worden er foto’s gedeeld van de status van het project. Het snelle schakelen, de open communicatie en het interactieve bouwproject wat er op deze manier ontstaat wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.