Totaal Afbouw (Nieuwbouw)

De term afbouw wordt meestal in combinatie met nieuwbouw gebruikt. De afbouwfase vindt plaats na de ruwbouwfase, als het pand ook wind- en waterdicht is gemaakt. Na de ruwbouwfase nemen wij het stokje over van de grote bouwbedrijven, om de afbouw geheel op ons te nemen. Het afwerken van een nieuwbouwproject is voor de vele verschillende vakmensen die daarvoor worden ingezet vaak een uitdaging. Het is daarom prettiger en efficiënter om dit proces door één bouwdeskundige te laten aansturen. Buildine heeft alle disciplines in huis om uw project met eigen vakmensen te kunnen realiseren. Van wanden, muren en plafonds tot gevelafwerking en dakisolatie: u kunt het aan ons overlaten. We weten ook wat het verdere ‘puntjes op de i zetten’ vraagt in de praktijk.

Turnkey afbouw

Buildine verricht complete afbouwwerkzaamheden in de nieuwbouw-afbouw. Vaak gaat dit op basis van turnkey. Bij een turnkey project is een pand zover afgebouwd dat de (toekomstige) eigenaar enkel de sleutel hoeft om te draaien en het gebouw vervolgens direct in gebruik kan nemen. Wij gaan dan meteen na de ruwbouwfase met ons eigen team aan de slag en bouwen het pand volledig voor u af. Hierbij werken wij op een innovatieve en doeltreffende manier en stukadoren we niet traditioneel, maar met machines. Het verven gebeurt met een spuit in plaats een roller en het opbouwen van vloeren gebeurt ook met de nieuwste materialen. Door op deze manier te werk te gaan wordt er tijd (en dus ook kosten) bespaard.

Opdrachtgever staat centraal

In elk nieuwbouwproject staat u als opdrachtgever centraal. Er worden uiteraard goede afspraken gemaakt betreft de afbouwfase en de manier waarop het pand ingericht en opgeleverd moet worden. Gedurende het proces wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van de voortgang. Door open te communiceren en te plannen zorgen we ervoor dat alles volgens plan verloopt en dat het eindresultaat naar wens is.

Lees meer over onze diensten