Verbouw en Renovatie

Wanneer er een verbouwing of renovatie op de planning staat is het fijn om het complete project uit handen te kunnen geven aan een bouwbedrijf. Buildine neemt zowel grote als kleine projecten op zich. Wij voorzien u vanuit onze expertise graag van advies.

 

Renovatie

Na verloop van tijd veroudert een pand en voldoet het niet meer – of onvoldoende – aan de eisen van de huidige tijd. Het gebouw heeft een opfrisbeurt nodig en renoveren is dan noodzakelijk. Bij renovatie wordt het pand dusdanig aangepast dat het weer voldoet aan de eisen op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid etc. De bestemming van het pand blijft in principe verder onveranderd. Projecten waar wij ons mee bezig houden zijn onder andere renovaties van bedrijfspanden, woningen, monumentale panden, winkelcentra of fabriekshallen. 

 

Verbouw

Verbouw betekent muren plaatsen of uitbreken, het uitbreiden van woonruimte of een aanbouw plaatsen. Er worden hierbij zichtbare veranderingen aangebracht. Misschien is er sprake van gezinsuitbreiding waardoor die oude zolder aangepakt moet worden, of wenst u op de benedenverdieping meer ruimte en wilt u een uitbouw laten plaatsen. Verbouwingen van bijvoorbeeld badkamers, keukens of dakkapellen kunnen wij ook volledig op ons nemen. 

 

Ook bij dit soort projecten nemen wij graag een adviserende rol aan. Wanneer alle wensen besproken zijn nemen wij u alles graag uit handen en regelen alles, van A tot Z. Alles gaat in samenspraak met u als klant en u wordt dagelijks op de hoogte gehouden van de voortgang van het project. 

 

Zorgvuldige werkwijze

Verbouwings- en renovatiewerkzaamheden worden over het algemeen uitgevoerd onder bijzondere omstandigheden en gaan niet over één nacht ijs. Wij richten ons erop dat u tijdens de verbouwing of renovatie zo min mogelijk hinder ondervindt. Om het ongemak voor u zo veel als mogelijk te beperken houden wij ons aan een goede planning, passen wij een zorgvuldige werkwijze toe en wordt er altijd helder gecommuniceerd.  

Lees meer over onze diensten