Transformatie bouw

Steeds vaker krijgen bestaande kantoor- of schoolgebouwen, monumenten of andere gebouwtypes een nieuwe bestemming. Ze worden bijvoorbeeld getransformeerd in woonruimten zoals een appartementencomplex of studentenflat. Op deze manier krijgen leegstaande gebouwen een nieuwe functie, zonder dat de identiteit van het (historische) gebouw verloren gaat. Bij transformatie geven we een pand dus een tweede leven. Deze oplossing is rendabeler en duurzamer dan nieuw bouwen en daarbij draagt het bij aan het terugdringen van de leegstand. Er worden nieuwe gebruiksbehoeften gefaciliteerd, zoals woonruimte voor studenten of kantoorruimte voor lokale bedrijven. Zo kunnen bijvoorbeeld oude ziekenhuizen of schoolgebouwen een transformatie doormaken tot woning. Op deze manier knapt vaak de hele buurt op van een transformatie. 

Uw partner voor transformatie bouw

Buildine is ook voor transformatie bouw uw vaste bouwpartner. We weten als geen ander dat elk project anders is en een eigen aanpak vergt. Een aanpak die past bij de vraag, opdrachtgever en de uiteindelijke gebruiker van het pand. Samen met onze opdrachtgever bespreken en bekijken we de mogelijkheden en onmogelijkheden. 

We bieden een compleet afbouwpakket, zijn breed inzetbaar en totaal oplossingsgericht. We bespreken samen de wensen en voorzien u graag van advies. De werkzaamheden worden door onze eigen vakmensen uitgevoerd, na een zorgvuldige voorbereiding en aan de hand van een strakke planning. Onze mensen hebben bouwkundige kennis en kunnen zich daarnaast uitstekend inleven in de uiteindelijke gebruiker van het pand. 

Lees meer over onze diensten